Nejnovější recenze ze sekce Stolní fotbálky
Trošku komplikovaná montáž (dodáno v dílech), celkově dost subtilní konstrukce ale jinak moc pěkné a při opatrném zacházení poskytne opravdu hodně zábavy
Je to pro vnuky k vánocům.
vnouček spokojený
- VÝBORNÁ KVALITA A MONTÁŽ.
- Jak si mě žádná nenapadá
Nevím kde bych začal. Za ty peníze nečekám zázrak ale aby neseděl žádný díl z deseti z kterých se to skládá je opravdu moc. V podstatě věc téměř nepoužitelná. Chápu že to moc nestojí ale byl to dárek a nechcete přece dítěti vysvětlovat že je to nepoužitelné po tom co vidí krabici a těší se na to. Radši by se měl výrobce na to vyprdnout a začít roznášet letáky, prospěje tím lidstvu víc než touhle komedii která i zadarmo je moc jelikož účel nesplní a jenom zabírá místo.
Bude vyzkoušen až po rozbalení pod stromečkem. Vizuelně jsem nezaznamenala žádný problém.
- Pevný a stabilní
- 5 hodin instalace
- Hnědá barva nebyla hnědá. Je to spíš černé a to mi nesedí
Spokojenost vzpomínky
- Zábavný, skladný
- Rychlost dodání
- kuička - balon padá do okrajů hřiště , špatná manipulace s hráči
výhoda
- Děti i jejich děti jsou spokojené.
Dobrá cena.
- Přijatelná cena
- Doručení zboží až domů
- děti baví a svůj učel splnil
- absence českého návodu, materiál ( tyčky) by mohl být z lepšího materiálu co více vydrží urputnou hru :-) - svůj učel ale plní
- špatně čitelný návod který je v němčině a francouzštině
V pohodě.
- Uvolňují se šroubky držící hráče na táhlech. Po několika dnech užívání vypadlo 9 šroubků, a nejedná se o vypadávání ohledně špatného dotažení. Také od novoty nedrží jeden šroubek držící táhlo s hráči. Pružiny nedovolují hráčům zasáhnout míč u mantinelu.
Tento produkt znám ještě ze svého mládí. Možnost zapojení s kamarádem, sourozencem, rodiči.
Super, děti spokojené, hrají zatím každý den.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »