Nejnovější recenze ze sekce Stolní fotbálky
- nebyl tam figurka
Nebyla tam jedna figurka, tak zklamání vnuka.
- Podle očekávání, hraje se dobře.
- Detaily, ale brankáři občas vypadávají. Kulička při větší ráně vyletí z branky zpět do hřiště.
Hezká hračka, děti i dospělé baví.
Hodně zábavy za málo peněz,
1227 GamesPlanet® Stolní fotbálek Glasgow 121 x 101 x 79 cm buk
Přidáno: 29. prosince 2022
(naposledy upraveno 29. prosince 2022)
Zakoupeno v Kokiskashop
Zboží přišlo poškozené
- Vnukovi udělala kopaná největší radost, ostatní dárky čekaly, až se dohraje zápas.
Je to sice retro, hráli si s ním už dědové, ale i dnešní kluky dokáže nadchnout.
- Je skladný tak postavený ke stěně nepřekáží
- Výrobek není smontovan. Při mém věku 76 a neexistence muže to byl problém
- Strávila jsem s vnoučata celé odpoledne při montáži, ale od té doby si to užíváme
- Chybí návod v češtině
Spokojenost
- Branky tam pořádně nedrží
- A klouže to
Jinak je to super zábava.
HM Studio Fotbal velký
Přidáno: 25. prosince 2022
(naposledy upraveno 25. prosince 2022)
Zakoupeno v Bambule.cz
U jedno z týmu hráčů nám v balení chyběl brankář. Počet hráčů byl správný, takže jeden hráč supluje brankáře :D
Kvalita tohoto produktu je naprosto katastrofální. Návod je jen v němčině a i tak je prakticky k ničemu. Zpracování Jednotlivých dílů je velmi nekvalitní...1 díl mně přišel naštíplý,
další 2 díly byly podřené a navíc u nich byly předvrtané otvory tam kde neměly být, herní deska byla zvlněná. Některé e-shopy (např. fotbalky.eu) uvádějí to, že příčky u stolu jsou kovové ...
není to pravda ..jsou plastové, uvádějí, že spodky nohou jsou kovové , pogumované ...také toto není pravda ...celé jsou plastové, žádné pogumování není. Čili vše co je v barvě chromu není kov, ale vše
je plastové, dokonce i stabilizační rohové lišty, což je zarážející. To, že prodejci uvádějí něco jiného je prostě podvod na zákaznících. Jediné, co je kovové tak jsou tyče a spojovací materiál.
Kovové tyče jsou v průchodkách příliš volné, navíc tlumící dorazy tyčí by měly být pryžové.. není tomu tak, jsou z tvrdého plastu, takže jsou k ničemu, nic netlumí. Největší problém ale vidím v tom, že herní tyče
jsou umístěny velmi vysoko, tím pádem nohy hráčů jsou příliš vysoko nad hrací plochou. Tímto při hře dochází k tomu, že práce s míčkem je velmi omezená, při hře dochází velmi často k tomu, že se
k míčku prostě nikdo z hráčů nedostane... tím pádem při hře dochází k "hluchým stavům", což vlastně hru totálně degraduje. U předešlého fotbálku Belfast, který jsme měli byli nohy hráčů těsně nad hrací
plochou a tím pádem zážitek ze hry byl nesrovnatelně lepší.
Prodejci v popisu uvádějí, že montáž je rychlá a jednoduchá. Tak toto je snad špatný vtip. Tomu kdo něco takového uvádí bych přál, aby si tento fotbálek zkusil sestavit. Sestavování je skutečně
pro otrlé jedince a díly lícují tak, že bez gumového kladívka se prostě neobejdete. Zakoupení tohoto produktu byl z mé strany prostě omyl. Cena , za kterou se prodává, mezi 8 - 9 tis. Kč
se dá považovat prostě jako výsměch zákazníkům. Vzhledem k použitým materiálům a kvalitě zpracování podle mého názoru by byla cena adekvátní na částce nějakých 4 -5 tis. Kč, protože
si zákazník musí prostě řadu věcí opravit a upravit aby docílil alespoň nějaké funkčnosti.
- stolek má nožičky
- Nepřesně předvrtané díry
- Ostré hrany, o které jsem se při skládání řízl, nebezpečné pro bláznivé děti
Skvělá stolní hra nejen pro děti:-)
Tak u nás ve školce TOP. Stabilní, lehké k montáži. Dost pevné.
- Velikost akorát
Mini stolní fotbal bych spíše nedoporučil. Provedení za kvalitou jaksi pokulhává. Není vůbec český návod, ale z obrázků to zkušený kutil složí. Jen nevím jestli prodávají tento fotbal v provedení pro leváky a pro praváky. Doma už jeden větší máme a všichni jsme se shodli že ten mini je pro leváky. Kdo ale nemá žádný, nejspíš mu to vůbec nepřijde.
- Cena poměr kvalita ,má i výztuhy stolu které jsou pro výdrž stolu při hře nezbytné, je stabilní,pro běžné hráče super zábava.
Produkt musí ohodnotit můj vnuk,až ho rozbalí u stromečku.
S vnukem/5 let/ hrajeme až se z nás ''kouří".
Dárek vypadá skvěle, doufám, že se bude líbit :-)
Nemohu se vyjádřit. Zboží jsem dosud neobdržela, z čehož vůbec nemám radost. Neobdržela jsem ani informaci od firmy o stavu své objednávky, pouze potrvzení platby.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »