Nejnovější recenze ze sekce Stolní fotbálky
je to dárek pro má vnoučata a vzpomínka na krásné večery mého dětství, když jsme hráli domácí ligu, užili jsme si mnoho legrace, ba přímo srandy
solidní vzhled,a zdá se kvalitní .
rychlost dodání
- Výborná relaxace ve volném čase
- Jednoduché složení výrobku
- Volba míčků určuje herní typ (útočný, rychlý, technický)
- Skvělé jsou výškově nastavitelné nohy
- Nejasný návod
- Základní herní plocha je na délku o 1 cm kratší, takže nelícuje s drážkami u branek
Výrobek za ty peníze doporučuji
- x
- Skvělá zábava pro děti i dospělé.
- Dobré zpracování (až na počítadlo).
- Počítadlo skóre špatně drží a jezdec se pohybuje velmi ztuha.
Velká zábava pro naše vnuky.
- Super zabava
- Mensi rozmery nez klasika
- Da se vozit s sebou (autem :-))
- Jen pro dva hrace
- Kvalita zpracování neni uplne TOP
- Jen pro 2 hrace
Jelikoz je to jiz nekolikaty fotbalek, vedeli jsme, jak jej "vytunit ", aby chvili vydrzel. Temer nutnosti je vyztuzit tyce, ktere se velmi rady v zapalu hry deformuji. Dalsi nepostradatelnou vychytavkou je dat napr. papir do branky, jinak micek vyletava ven. Stejne tak pocitadlo (ktere se v průběhu hry samo posouva) nebo gumove nozicky, aby fotbalek neklouzal ci nenicil stul. Co me ale zamrzelo konkretne u tohoto kusu, ma nakrivo cary na hristi. Na reklamaci nebyl cas, ale za ty penize by to mohlo byt lepsi. Daji se sehnat podobne fotbálky kolem 300,- Kc, tam by to clovek čekal, ale tady?! Skoda.
Fotbálek přijde rozebrán na atomy, takže montáž nějakou dobu trvá. Tištěný návod nic moc. Výhodou je videonávod na youtube.
Na domácí použití je super, děti chtěly stolní fotbálek a jsou spokojené. Hrajeme i dospělí. Za ty peníze v pořádku.
- provedení moc hezké
Bohužel nepřišla sestava kompletní chyběli šroubky na rukojeti a branky by potřebovaly zábrany, aby z nich míček neustále nevylétal ven
- Kompaktní
- Kompaktní
- Tyče jsou z nepoužitelného materiálu
Hrací tyče, na kterých jsou uchyceni hráči jsou jak z papíru. Vydržely celé dva dny. Pak se dvě zlomily a ostatní byly pokřivené a u rukojetí se tak zprohýbaly, že rukojeti odpadávaly. Aby syn nebyl zklamán ze svého Vánočního dárku, musel jsem zajet do Obi, koupit nové kovové tyče, a všechny vyměnit. Jako “urob si sám” OK, ale konstruktér, co vybíral materiál na tyče, musel být úplný diletant, nebo provokatér.
- Jedná se o super zábavu.
Nekvalitní provedení:
- jedná se o překližku, tedy desky jsou průžné, nedrží pevnost
- nutno provést úpravy aby byl fotbálek použitelný, podepřít hrací plochu, která vypadává, je to dáno nepevností vnějších "desek"
- tyčky jsou jak pro deštník, tedy i při běžném užívání ohnuté, jedna už praskla, tedy fotbálek vydržel 14 dní
Klasická zábava. Vše v dobré kvalitě
+ akční dobrá hra
+koupení náhradních dílů
- Dárek splnil očekávání
- Blbli jsme jak malé děti
Vše ok
Splnil veškerá očekávání
za ty prachy super.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »