Nejnovější recenze ze sekce Stolní fotbálky
svoji funkci splnil, bohužel provedení dost hrůůza. Deska polepena samolepící folií, na některých místech se odlepuje. Taky se mi zdá, že se z té desky uvolňuje nelibá vůně. :-(((
ještě že je v obýváku, kde děti nespí
jinak snad ok. na hru postačí.
na fotce na netu byl hezký, ale doopravdy je to vyrobené v PRC, asi Čína
Tento typ fotbálku se mi zdál vhodnější než plastový produkt,jelikož byl určen do třídy pro více dětí a potřebujeme,aby se brzy nerozbil.
Výborný produkt, který maximálně splňuje to, co se očekává, kvalitní zábavu. Časem se začnou rozpadat tyčky, ale to záleží na urputnosti opotřebování a za tuto cenu je to v normě. Lepší výrobek na trhu není. Osobně bych raději kvalitnější tyčky, třeba i o stovku dražší, ale to je jiná otázka, tak Číňani neuvažujou. Takže prostě O.K.
Dárek k Vánocům
- jedná se o dárek na vánoce
- spokojenost
WorkerSupertable13v1
Přidáno: 8. prosince 2017
(naposledy upraveno 3. ledna 2018)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Pevný pěkný stůl, opravdu k všestrannému využití
- tvrdší dřevo, při montáži doporučuji kvalitní šroubovák.
Kvalitní stůl,pěkně vypadá, všestranné využití.Cena opravdu skvělá, oceňuji i rychlost dodání. Komunikace s obchodem opravdu na vysoké úrovni, nikdy není problém a pokud potřebujete něco dořešit, jsou opravdu vstřícní. Insportline poslal bez vyžádání mailem i návody k jednotlivým hrám, takže opravdu spokojenost. Udělá radost nejen dětem, ale vyřádí se tu i dospělí.
- léty prověřená zábava :-D
- Dobrá hračka pro děti i prarodiče.. Měl jsem ji už jako dítě, ale hřiště bylo za dřeva??
- Prozatím jen to, že byl doručen. Ještě jsem neotevřel krabici.
Produkt, který jsem si objednal a který vzorně došel je jiný, než na obrázku v dotazníků pro recenzi.
Vypadá moc hezky a cena taky vyhovuje
Rappa kopaná II
Přidáno: 23. listopadu 2017
(naposledy upraveno 23. listopadu 2017)
Zakoupeno v Fonetip.cz
- Hra, u které si děti vydrží pěkně hrát.
Kvalitní zboží.
- Zvladnou i 4leté děti.
je to dárek pod stromeček, tak zatím nevíme
poznám produkt z detstva a vnuci sa mu veľmi potešili.
doporučujem !
Skvělá hra,báječná změna v dnešním přetechnizovaném světě.Pobavila malé i velké :-).
Fotbálek je sám o sobě super, bohužel v něm chybělo pár hráčů, branky a míček. Toto jsem ,,reklamovala". Skvěle se s obchodem komunikovalo, za cca tři dny jsem měla branky a zbytek doma. Fotbálek syna nadchnul, zatím drží vše jak má :D za nás doporučuji..
Chemoplast Kopaná standard
Přidáno: 15. října 2017
(naposledy upraveno 10. listopadu 2017)
Zakoupeno v Nejbaby
- náhradní panáčci v balení
- dobrá cena
Vzpomínka na dětství.
Dvě balení nekompletní, vráceno na výdejním místě.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »