Nejnovější recenze ze sekce Stolní fotbálky
- Kvalitné ložiská - veľmi dobrý pohyb s hráčmi
- Príliš nízky - pre dospelých až príliš
- Malý priemer tyčí - pri neopatrnej hre sa obývajú
- Gumené rukoväte na týčiach nedržia - odporúčam použiť lepidlo
- Len nemecký návod (hawai.cz)
- Nízka hmotnosť - pri hre sa hýbe
Do domácnosti ideálny stôl. Je o čosi menší ako bežný stôl, ale aspoň nezaberie toľko miesta a navyše je vďaka tomu hra rýchlejšia.
Konštrukcia je kvalitná a okrem malej výšky jej nemám čo vytknúť. Veľmi kladne hodnotím použité ložiská.
- Klasika
- Dobra hratelnost
poměr kvality k ceně dobrý.
Je to super:-)
- klasika
- Prostě zábavná klasika
Koupila jsem jako dárek, zatím čeká na obdarování!
Fotbálek splňuje představy - provedení odpovídá obrázku, montáž velmi jednoduchá, vše funkční.
Je to dárek vnučkám, ještě je zabalený.
ok
- Rozteč branek je větší než připravené otvory
- Při hře stále vyskakují branky
Celkové vypracování - pružný plast je pro použitý produkt slabý, stále pruží i na pevné podložce a určítě to bude funkční hračka jen"od vánoc do štědrého dne".
zatím dobré
K zábavě výborné
- kvalita
- návod na sestavení
Obal výrobku byl sice vcelku, ale původně potrhán a pozalepován. Netroufnu si říct, jestli to takto výrobce předal Poště nebo to bylo pozalepováno až dopravcem. Také jsem čekal, že pod vnějším hnusným přepravním obalem bude ještě nějaká krabice nebo obal, ale nebyl. Naštěstí dírami v obalu nic nevypadlo.
Obě "brankové" části byly prohnuté (asi byly někde ve vlhkém prostředí), takže hrací deska při montáži zapadla do drážek jen na krajích.
Návod pro sestavení byl pro jinou (asi starší) verzi fotbálku, jiné nohy, jiný typ a počet šroubů. A to návod přiložený i ten poskytnutý ke stažení.
Nicméně to prohnutí "brankových" částí není až tak vidět a při hře nevadí, takže jsem se rozhodl zatím to nereklamovat. Uvidíme, jak dlouho fotbálek vydrží, ale předpokládám, že za rok mi už další dotazník nepošlete...
Zatím žádná zkušenost, ale vyzkoušeno. Vázne jedno táhlo, předpokládám.že se používáním uvolní(malá vůle).
Přinesl nám dobrou zábavu, tak, jak jsme od něho očekávali. Spokojenost.
- Slabý materiál tyček u hráčů..
Fotbálek byl dárek synovci k Vánocům. Malému se moc líbil, problém je, v konstrukci tyček, nejsou moc kvalitní. Už máme jednu zkrácenou :(
- levný a pro nenáročné hraní ideální
- nečekejte bytelnost, táhla jdou zezačátku ztěžka
Uzasna zabava pro celou rodinu!
- Dobře zabaví.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »