Nejnovější recenze ze sekce Stolní fotbálky
- skládací
- příjemně velký
- míček se neseká v rohu
- lehký
- stručný a nepřesný návod na sestavení
- počítadlo 0-9 místo 1-10
- Vnoučata 8+9 byla nadšená, užívají si veselou hru i s rodiči a prarodiči
O.K.
- Hrací plocha je z jednoho kusu plastu a ne z mnoha fórově vypadajících dílů jak je to u produktu Cheva
- Stůl se při hře pohybuje což je nepříjemné
- Stůl se při hře pohybuje
Cena odpovídá kvalitě. Nevýhoda - stůl se při hře hýbe.
- Má 3 lajny na každé straně, dřevěné provedení, rádi hrajeme
- Tyčky se rychle prohly, museli jsme je vyměnit za pevnější, poté zase ok
Na to, že je to malý fotbálek, celkem OK
- snadná montáž
- výsledek působí robusně
- kvalita zpracování
- mezi hráči je zóna, kam na míč nedosáhnou
Fotbálek je mizerně zpracován: boční tyče jsou jen plastové, jedna podnožka nešla ani našroubovat a musím to mít bez nich, něco bylo odštípnuto (naštěstí z neviděné strany). Celé je to z Číny a německý je na tom leda ten mininávod, kde si naštěstí vystačí člověk s obrázky.
Přesto nakonec doporučuji: montáže jsem se bál a byla snadná, výsledek působí dost robusně a je i docela velký. Kluci jsou z něj nadšení a je to obrovský skok proti tomu předchozímu.
Vzpomínka na dětství, děti jsou z něj nadšené. Jen se obávám trvanlivosti počítadla, myslím, že původní řešení bylo lepší, ale to je jen maličkost.
- Stále kvalitní český výrobek!
- Mensi verze velkeho fotbalku
- Hure se vytahuje mic z branky, mozna zpracovani by mohlo byt lepsi ale ucel splnilo
- Dobrá hračka
kvalitní výrobek, dobrá cena
- Velká ochota a vstřicnost
Na horní straně uražená černá hrana a odlomené lamino na boku nohy stulu.... v krabici kousek lamina nenalezen, muselo být zabaleno již poškozené....
Byla nalomená vodící tyčka. Není to chyba obchodu, možná jakási vyší moc.
Tuin 11773snožičkami70x37x25cmsvětlý
Přidáno: 25. prosince 2023
(naposledy upraveno 25. prosince 2023)
Zakoupeno v Kokiskashop
- Jsem příjemně překvapen, že je to hratelné a zábavné. Tu menší verzi bych asi už ale nezkoušel.
Návod není česky, ale je obrázkový a víceméně intuitivní. Ale chybí tam, kdy a kam umístit pryžové tlumící podložky E7. Asi to budu muset rozebrat a vyzkoušet znovu.
Uvidím po vánocích
- Dárek
Je to dárek k vánocům pro vnoučata.Tak snad se bude líbit
- kvalita za rozumnou cenu
- dobré zpracování
- bytelné plasty - snad vydrží
zábavná hra
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »